Næste udsendelse: 23:00 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:35Stafetten - Thomas Frandsen (G)Thomas Frandsen er født og opvokset i Snogebæk. Han bor nu i Østermarie med sin kone. Thomas Frandsen har et lille flyttefirma men arbejder også som skolelærer. Sammen med sin kone har de butikken Fratida, som forhandler antik og livsstilsprodukter.
 • 23:00Mellem os (G)"Gamle kirker på Bornholm" er en ny bog, som naturvejleder Søren Silliehoved har skrevet. Han besøger Mellem Os, som også handler om udstillingen "Livet i NordParken - FØR & NU" på Bornholms Museum. Museumsformidler og fotograf forklarer om projektet.
 • 23:30Helt ærligt - Hvem er bedst til fodbold? (4) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10360 (G)Hvordan synes du, Bornholm skal se ud om 12 år? Det diskuterer vores gæster i 360, med udgangspunkt i kommunalbestyrelsens strategioplæg for kommuneplan 2020. Borgmester Winni Grosbøll fortæller om visionerne bag.
 • 00:35Stafetten - Thomas Frandsen (G)Thomas Frandsen er født og opvokset i Snogebæk. Han bor nu i Østermarie med sin kone. Thomas Frandsen har et lille flyttefirma men arbejder også som skolelærer. Sammen med sin kone har de butikken Fratida, som forhandler antik og livsstilsprodukter.
 • 01:00Mellem os (G)"Gamle kirker på Bornholm" er en ny bog, som naturvejleder Søren Silliehoved har skrevet. Han besøger Mellem Os, som også handler om udstillingen "Livet i NordParken - FØR & NU" på Bornholms Museum. Museumsformidler og fotograf forklarer om projektet.
 • 01:25Flere sider af Erling Jepsen (G)Forfatter Erling Jepsen fortæller om sin bog "Hjertets dannelse".
 • 01:55FV19 - Valgaften - de bedste øjeblikke (G)
 • 02:35Månedens foredrag - Jens Svane Boutrup (G)Teaterchef Jens Svane Boutrup fortæller om Bornholms Teater og "Bornholmerkrøniken", der er teatrets nye store projekt.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holstebro, Nibe, Svendborg, Holbæk, Horsens og Rønne.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Fladfiskefiskeri (G)Der fiskes ikke meget efter fladfisk på Bornholm, men i dette afsnit giver Helt i Fisk-holdet sig i kast med et voldsomt populært fiskeri. I hvert fald populært i resten af landet. På molen i Hammerhavn jagtes de smækre spisefisk, og William ser ud til at have fundet sin hjemmebane.
 • 05:00Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.

Kør luksusbil i lufthavnen

Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus og Maserati. Sportscar Event sælger ture i luksusbiler, når de samler ind til syge børn.
Lørdag den 14. september vil landingsbanen i Bornholms Lufthavn se anderledes ud end normalt. I stedet for starter og landinger med DATs fly vil luksusbiler drøne ud af den 2 km lange landingsbane. Luksusbiler af mærker som Ferrari, Lamborghini, Porsche, Lotus og Maserati.

Årsagen er det første besøg på Bornholm af foreningen SportsCar Event. En forening, som afholder arrangementer til fordel for Børnecancerfonden og andre gode formål - primært med syge børn for øje.

Bornholms Gokart Center står bag invitationen, billetsalg og presse. De oplyser, at arrangementet i Bornholms Lufthavn afholdes kl. 11:00 til kl. 14:00 og at der maksimalt kan køres 100 ture i det begrænsede tidsrum - og max 20 ture for hver bil.

Priserne for en tur i en af de 10 sportsvogne varierer fra 300 kr. i en Lotus Elise til 1400 kr. for en tur i en Lamborghini Huracan EVO eller Ferrari 488 Pista.

Siden 2002 har Sportscar Event kørt over 22 mio. kr. hjem til syge børn i Danmark.

PROGRAM:
Fredag den 13. september
kl. 18–19: Bilerne udstilles i Svaneke
Lørdag den 14. september
Kl. 9-9:30: Paradekørsel i Rønne med børn fra Rønne Sygehus
Kl. 10: Bilerne ankommer til Rønne Lufthavn
Kl. 11–14: Tre timers Sportscar Event på Bornholm

Aktuelle programmer på Play