Næste udsendelse:

TV i dag

 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10E65 Bornholm (G)I den her udgave af E65 – nu på Bornholm skal vi høre om russisk soldat, der ligger begravet på Hammeren, et gammelt vadested og kanonen på Sorthat Skanse.
 • 00:40Mellem os (G)I dag får vi besøg af Mads Kofod, der fortæller om sin tid som direktør for Campus Bornholm. Bibliotekar Marie Wildt kommer også og giver sit bud på gode efterårsbøger
 • 01:05Stafetten - Flemming Bærenthsen (G)Flemming Bærenthsen var soldat i mange år og det var også derfor at han oprindeligt kom til Bornholm. Efter en skade i den ene hånd måtte han opgive soldaterlivet. Flemming Bærenthsen valgte en helt ny retning som pædagog, og han bruger oveni mange timer hver uge på at træne børn i fodbold.
 • 01:30Månedens foredrag - Bente Jensen (G)Bente Jensen, Cand. mag. i Historie, fortæller om turismens udvikling på Bornholm.
 • 02:30Flere sider af Stine Spedsberg (G)Tegneserietegner Stine Spedsbjerg fortæller om sin debuttegneserie "Kærestesorg".
 • 02:55Bornholm knokler - Havopmåler (G)Skibet hedder Jens Sørensen og det har i flere år sejlet zigzag og frem og tilbage ved den bornholmske kyst. Jens Sørensen har nemlig opmålt havbunden rundt om Bornholm. Vi fik lov til at komme ombord og se hvordan livet er ombord på skibet med det underlige sejlemønster.
 • 03:35Søens folk (G)Ivar Holms rejse nærmer sig sin afslutning, da Atlantiden når til Cannes. Ombord på Thetis er det blevet tid til en mand-overbord øvelse.
 • 04:05I Østersøens dyb: Naturdyk Svenskehavn (G)Svenskehavn byder på noget a det smukkeste natur på Bornholm. Det synes ihvertfald den medvirkende geolog, når vi her kigger både over og nede under havoverfladen i Svenskehavn.
 • 04:30Billeddetektiverne - Olsen, Nielsen og Eriksen (G)I denne udgave af billeddetektiverne fortæller Ole Olsen og Tom Nielsen igen om de gamle billeder de interesserer sig for. Og Anette Eriksen giver en rundvisning i Ø-arkivet i Rønne.
 • 05:00Stafetten - Hasse Falk Jakobsen (G)Hasse Falk Jakobsen er en tilbagevendt bornholmer, familiefar på 45 år, frikirkepræst, musiker og løber. Hasse fortæller i Stafetten om tro, hverdagen i Nexø og om sin store kærlighed til Bornholm.

To lokale websider slår sig sammen

Bornholmermarked og Bornholmerbixen går sammen og laver en ny fælles hjemmeside.
Bornholmermarked og Bornholmerbixen går sammen og bliver til én samlet online-markedsplads til glæde og gavn for øens beboere. Det sker under navnet "Det nye Bornholmermarked".

De eksisterende brugeres annoncer er automatisk hentet over i det nye design på Bornholmermarked.dk, så bornholmerne kan altså uden besvær benytte det nye og forbedrede Bornholmermarked allerede i dag. Både navn og webadresse på det nuværende Bornholmermarked forbliver det samme, men
funktionaliteten og designet får et løft, oplyses det i en pressemeddelelse.

Bornholmermarked blev stiftet af Birgitte Lindahl i 2006. Siden 2013 har markedspladsen været drevet af hendes partner, Frank Kirkegaard Hansen.

Nu er den opdateret med et nyt design og en række nye brugervenlige funktioner, som han henter fra den bare ét år gamle online-markedsplads, Bornholmerbixen.

F.eks. vil man på det nye Bornholmermarked kunne
oprette en gratis søgeagent, redigere og forny sine annoncer på én samlet side, og sætte billeder på annoncer direkte fra mobiltelefonen.

Kristian Kongsted fra Bornholmerbixen glæder sig til det nye
samarbejde. Og det er netop ønsket om at skabe en endnu bedre
markedsplads til øen, der ligger til grund for sammenlægningen.

- Vi kom rigtig godt fra start med Bornholmerbixen i 2016. Der viste sig hurtigt interesse for at bruge de funktioner, som de andre online markedspladser ikke havde. F.eks. oprettede hver tredje bruger en gratis søgeagent, og tæt på 60% af de besøgende kom fra mobile enheder, siger
Kristian Kongsted.

- Men det var tydeligt, at der var stor loyalitet
blandt bornholmerne over for Bornholmermarked, og vi så tit, at folk lagde annoncer på begge steder. Derfor synes vi, at det er spændende, at vi nu med sammenlægningen får mulighed for at give hele Bornholm den mest brugervenlige lokale markedsplads på nettet, siger Kristian
Kongsted.

Det nye Bornholmermarked forventer at runde 1 million annoncer i starten af det nye år.

Aktuelle programmer på Play