Næste udsendelse: 19:30 19.30Nyheder og Kommunalbestyrelsesmøde

TV i dag

 • 18:00Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
 • 19:3019.30Nyheder og Kommunalbestyrelsesmøde
 • 19:54Vejret i morgen (G)
 • 19:55Stafetten - Kira Lintrup JensenKira Lintrup Jensen Er født og opvokset på Bornholm - nærmere bestemt på østøen. Hun bor i dag med sin familie i Stenseby, hvor hun er med i initiativer for at gøre den lille by levende. Kira Lintrup Jensen er uddannet lærer og arbejder nu som skoleleder på Østerlars Friskole.
 • 20:20Mellem osI torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
 • 20:50Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 20:58Vejret i morgen (G)
 • 21:00SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel
 • 21:30Jannes HaveSerien følger Janne, som er i gang med at føre sin egen drøm om en stor have med selvforsynende køkkenhave, gør-det-selv-projekter og drivhus ud i livet.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde d. 22. februar
 • 03:0022Nyheder (G)
 • 03:10Bornholmske smalfilm - Bøsthøj Mejeri og Købmandsforretning (G)
 • 03:35BogForum med Maria Helleberg og Jacob Wendt Jensen (G)Nanna Andreasen fra TV2/Lorry interviewer forfatter Maria Helleberg, der er aktuel med ny roman om Leonora Christine og journalist og filmkritiker Jacob Wendt Jensen, aktuel med biografien ”Victor Borge – Mennesket bag smilet”.
 • 04:05Mellem os (G)I torsdagens Mellem os får vi først besøg af Celina Simonsen, der fik en andenplads i MGP 2018. Hun har taget sin mor med, og de snakker om den fantastiske oplevesle at være med til sådan et stort show og komme så langt. Strikdesigner, workshops, blogger og flere andre ting bliver der snakket om, når Mo Lehn torsdag er i studiet.
 • 04:30Stafetten - Martin Holm (G)Martin Holm arbejdede som typograf i flere årtier, men i mere end 10 år nu har han fungeret som guide på Hammershus. I fritiden er sten den store passion, og det har det været fra barnsben. I de senere år er også han begyndt at hugge i sten og lave skulpture sammen med sin kæreste.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Vedel

To lokale websider slår sig sammen

Bornholmermarked og Bornholmerbixen går sammen og laver en ny fælles hjemmeside.
Bornholmermarked og Bornholmerbixen går sammen og bliver til én samlet online-markedsplads til glæde og gavn for øens beboere. Det sker under navnet "Det nye Bornholmermarked".

De eksisterende brugeres annoncer er automatisk hentet over i det nye design på Bornholmermarked.dk, så bornholmerne kan altså uden besvær benytte det nye og forbedrede Bornholmermarked allerede i dag. Både navn og webadresse på det nuværende Bornholmermarked forbliver det samme, men
funktionaliteten og designet får et løft, oplyses det i en pressemeddelelse.

Bornholmermarked blev stiftet af Birgitte Lindahl i 2006. Siden 2013 har markedspladsen været drevet af hendes partner, Frank Kirkegaard Hansen.

Nu er den opdateret med et nyt design og en række nye brugervenlige funktioner, som han henter fra den bare ét år gamle online-markedsplads, Bornholmerbixen.

F.eks. vil man på det nye Bornholmermarked kunne
oprette en gratis søgeagent, redigere og forny sine annoncer på én samlet side, og sætte billeder på annoncer direkte fra mobiltelefonen.

Kristian Kongsted fra Bornholmerbixen glæder sig til det nye
samarbejde. Og det er netop ønsket om at skabe en endnu bedre
markedsplads til øen, der ligger til grund for sammenlægningen.

- Vi kom rigtig godt fra start med Bornholmerbixen i 2016. Der viste sig hurtigt interesse for at bruge de funktioner, som de andre online markedspladser ikke havde. F.eks. oprettede hver tredje bruger en gratis søgeagent, og tæt på 60% af de besøgende kom fra mobile enheder, siger
Kristian Kongsted.

- Men det var tydeligt, at der var stor loyalitet
blandt bornholmerne over for Bornholmermarked, og vi så tit, at folk lagde annoncer på begge steder. Derfor synes vi, at det er spændende, at vi nu med sammenlægningen får mulighed for at give hele Bornholm den mest brugervenlige lokale markedsplads på nettet, siger Kristian
Kongsted.

Det nye Bornholmermarked forventer at runde 1 million annoncer i starten af det nye år.

Aktuelle programmer på Play