Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Anne Lise Marstrand-Jørgensen
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10E65 Bornholm (G)I den her udgave af E65 – nu på Bornholm skal vi høre om russisk soldat, der ligger begravet på Hammeren, et gammelt vadested og kanonen på Sorthat Skanse.
 • 00:40Mellem os (G)I dag får vi besøg af Mads Kofod, der fortæller om sin tid som direktør for Campus Bornholm. Bibliotekar Marie Wildt kommer også og giver sit bud på gode efterårsbøger
 • 01:05Stafetten - Flemming Bærenthsen (G)Flemming Bærenthsen var soldat i mange år og det var også derfor at han oprindeligt kom til Bornholm. Efter en skade i den ene hånd måtte han opgive soldaterlivet. Flemming Bærenthsen valgte en helt ny retning som pædagog, og han bruger oveni mange timer hver uge på at træne børn i fodbold.
 • 01:30Månedens foredrag - Bente Jensen (G)Bente Jensen, Cand. mag. i Historie, fortæller om turismens udvikling på Bornholm.
 • 02:30Flere sider af Stine Spedsberg (G)Tegneserietegner Stine Spedsbjerg fortæller om sin debuttegneserie "Kærestesorg".
 • 02:55Bornholm knokler - Havopmåler (G)Skibet hedder Jens Sørensen og det har i flere år sejlet zigzag og frem og tilbage ved den bornholmske kyst. Jens Sørensen har nemlig opmålt havbunden rundt om Bornholm. Vi fik lov til at komme ombord og se hvordan livet er ombord på skibet med det underlige sejlemønster.
 • 03:35Søens folk (G)Ivar Holms rejse nærmer sig sin afslutning, da Atlantiden når til Cannes. Ombord på Thetis er det blevet tid til en mand-overbord øvelse.
 • 04:05I Østersøens dyb: Naturdyk Svenskehavn (G)Svenskehavn byder på noget a det smukkeste natur på Bornholm. Det synes ihvertfald den medvirkende geolog, når vi her kigger både over og nede under havoverfladen i Svenskehavn.
 • 04:30Billeddetektiverne - Olsen, Nielsen og Eriksen (G)I denne udgave af billeddetektiverne fortæller Ole Olsen og Tom Nielsen igen om de gamle billeder de interesserer sig for. Og Anette Eriksen giver en rundvisning i Ø-arkivet i Rønne.
 • 05:00Stafetten - Hasse Falk Jakobsen (G)Hasse Falk Jakobsen er en tilbagevendt bornholmer, familiefar på 45 år, frikirkepræst, musiker og løber. Hasse fortæller i Stafetten om tro, hverdagen i Nexø og om sin store kærlighed til Bornholm.

Stald KTAS: Travbanen på Bornholm er charmerende

En staldklub ovrefra er med 75 medlemmer taget til Bornholm for at se løb. Og i klubben er man glad for at komme på Bornholm og til løbsdag på travbanen.
- Her er både hyggeligt og charmerende, så vi synes det er sjovt at komme her, siger forretningsfører for klubben, Bent Rejkjær.

Sammen med 74 andre medlemmer er han sammen med staldklubben taget til Bornholm for at se løb. Stald KTAS har 1100 medlemmer og har to heste med i løb i dag. Det drejer sig om nr. 9 Waterways og nr. 5 Casual Rain, der begge løber i løb nr. 4.

Men forventningerne til hesten Waterways er beskedne:

- Waterways har haft 10 starter og vi forventer ikke det store, men til gengæld forventer jeg den udvikler sig de næste år, siger formand hesten Waterways, Erik Larsen.

Staldklubben har flest medlemmer fra København, men alle er velkomne fortæller forretningsføreren Bent Rejkjær. Og medlemmerne finder da også tid til at tage på tur, når de er afsted til for eksempel Bornholm.

Waterways og Casual Rain fik ikke placeret sig i toppen i løb 4. Vinder blev John Gommans på Sempre Avanti.

Aktuelle programmer på Play