Næste udsendelse:

TV i dag

 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10E65 Bornholm (G)I den her udgave af E65 – nu på Bornholm skal vi høre om russisk soldat, der ligger begravet på Hammeren, et gammelt vadested og kanonen på Sorthat Skanse.
 • 00:40Mellem os (G)I dag får vi besøg af Mads Kofod, der fortæller om sin tid som direktør for Campus Bornholm. Bibliotekar Marie Wildt kommer også og giver sit bud på gode efterårsbøger
 • 01:05Stafetten - Flemming Bærenthsen (G)Flemming Bærenthsen var soldat i mange år og det var også derfor at han oprindeligt kom til Bornholm. Efter en skade i den ene hånd måtte han opgive soldaterlivet. Flemming Bærenthsen valgte en helt ny retning som pædagog, og han bruger oveni mange timer hver uge på at træne børn i fodbold.
 • 01:30Månedens foredrag - Bente Jensen (G)Bente Jensen, Cand. mag. i Historie, fortæller om turismens udvikling på Bornholm.
 • 02:30Flere sider af Stine Spedsberg (G)Tegneserietegner Stine Spedsbjerg fortæller om sin debuttegneserie "Kærestesorg".
 • 02:55Bornholm knokler - Havopmåler (G)Skibet hedder Jens Sørensen og det har i flere år sejlet zigzag og frem og tilbage ved den bornholmske kyst. Jens Sørensen har nemlig opmålt havbunden rundt om Bornholm. Vi fik lov til at komme ombord og se hvordan livet er ombord på skibet med det underlige sejlemønster.
 • 03:35Søens folk (G)Ivar Holms rejse nærmer sig sin afslutning, da Atlantiden når til Cannes. Ombord på Thetis er det blevet tid til en mand-overbord øvelse.
 • 04:05I Østersøens dyb: Naturdyk Svenskehavn (G)Svenskehavn byder på noget a det smukkeste natur på Bornholm. Det synes ihvertfald den medvirkende geolog, når vi her kigger både over og nede under havoverfladen i Svenskehavn.
 • 04:30Billeddetektiverne - Olsen, Nielsen og Eriksen (G)I denne udgave af billeddetektiverne fortæller Ole Olsen og Tom Nielsen igen om de gamle billeder de interesserer sig for. Og Anette Eriksen giver en rundvisning i Ø-arkivet i Rønne.
 • 05:00Stafetten - Hasse Falk Jakobsen (G)Hasse Falk Jakobsen er en tilbagevendt bornholmer, familiefar på 45 år, frikirkepræst, musiker og løber. Hasse fortæller i Stafetten om tro, hverdagen i Nexø og om sin store kærlighed til Bornholm.

KB: Skabelon for samarbejde godkendt

Kommunalbestyrelsens politikere har godkendt den skabelon, som er lavet for en samarbejdsaftale med de selvejende idrætshaller.
En samarbejdsaftale, der blandt andet skulle regulere udskænkning af alkohol i de selvejende idrætshallerne på Bornholm, har skabt megen debat.

Nu er der en skabelon klar for aftalen.

Kommunalbestyrelsen har godkendt den skabelon, som de selvejende haller har lavet i samarbejde med kommunens administration.

- Vi er selvejende institutioner, og det er ingen hemmelighed, at vi ikke kan lide, at der er nogen, der skal bestemme over os. Derfor er vi glade for aftalen, siger sekretær i Nexø-hallen Jørn Christoffersen.

I aftalen bestemmer hallerne selv - inden for lovgivningen - hvordan salg af alkohol skal foregå og risikerer ikke at måtte undvære den kommunale støtte, hvis de serverer alkohol, når der er børn og unge under 18 år til stede.

Samarbejdsaftalen er lavet efter de retningslinjer, som kommunalbestyrelsen lagde den 22. december sidste år.

I et forsøg på at sikre en bred tilslutning til aftalen, har der været afholdt tre møder siden årsskiftet med repræsentanter fra de selvejende idrætshaller og svømmehaller.

Aktuelle programmer på Play